Ăia ZEN de pe Facebook

Toți avem cel puțin o persoană în lista de prieteni, în curând lista de BLOCK, care înainte să se spele pe ochi, neapărat postează un status pe modelul:
“Bună dimineața , dragii mei, oameni frumosi, oameni buni,  o zi frumoasă va doresc :* :* :* :* “
Bonus, poză cu o cafea sau un selfie, de parcă asta mi-ar îmbunătăți ziua. Aceste ființe serene și prețioase, care dacă n-ar mai fi, nu v-as mai povesti, sunt mai fake ca implanturile pe un pornstar… vorba aia, la față păpușă,  la cur mătușă.
Există patru categorii de oameni prețios de penibili:
a) Ăla/Aia cu Spirit “Science” sau Guru Pitka (doar ca fără simțul umorului, e treabă serioasă) – persoana aia care da share zilnic la chestii dovedite ” științific ” , paginile SPIRIT SCIENCE, Tony Poptamas, sau alte pagini ale vedetelor autohtone din România, trecute prin…viață, sunt un must-have al oricărui prieten motivațional. Singurul lucru dovedit științific este SELECTIA NATURALA, faptul că aceste persoane vor muri uitând să mai respire, mă motivează.
Bonus, te și tăguieste în aceste postări, ca nu cumva să îți ratezi doza zilnică de motivație…drogatule!

Unti4tsdfled-1

Va pupacesc ❤

b) Ăla/Aia cu ” FUCK LIFE, YOLO! ” sau tipul filozofului demotivational – persoana care postează cugetări de pe șezătoarea WC-ului: ” Carpe Diem! – feeling energized ” sau poze de pe Tumblr, background-uri blurry care nu au nicio treabă cu citatul scris pe ele.
Bonus, are o pagină de tumblr “deep”, iar pe Facebook scrie “Works at Tumblr”.
image

c) labagiul cronic (ar) – de obicei un tip, nu discriminez, care postează zilnic poze cu materialul lui de labă, o tipa bună cu descrierea: “Ce zi frumoasă astăzi! ” în traducere : “Ce laba vârtoasa am dat astăzi.” Sau o glumită de șantier,  “Ce piesă bună :)))” . Se vede că acest tip apreciază femeile, dar la o oră după postează un status despre cât de curve sunt femeile…care nu s-au culcat cu el.
image

d) bocitoareletipele, sau pizdo-barbatii, care postează statusuri sau piese tristuțe d-ale lu’ Chris “2 ochi” Brown, în care plâng după fostul prieten , poate-poate o lasă să îi faca o muie de milă sau o scoate un tip la o țigară. Dacă nu primesc atenția așteptată,  aceste pizde (nu le pot numi altfel, sunt fix atât, doi craci si-o gaura) devin feministe second-hand care nu au vreun habar de ideologia feministă… ci doar urăsc bărbații care nu le fut. Ele se potrivesc perfect cu labagiul misogin cronic.
image

Așadar, cam asta am găsit eu prin news-feed în dimineața asta…de câteva luni încoace.
Dupa cum ar spune un mare filozof, inca in viata, Andreea Banica “Zi frumoasa prieteni” , lipsita de cre(s)tinopati si mancare pe news-feed cand sunteti la munca.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s