V for V Card și Măicuța Curvă Virgină

     E bine să fii virgină, de fapt e alegerea fiecăreia și e de admirat, atâta timp cât te păstrezi pentru Făt-Frumos din Lacrimă (sau chick-flicks) și nu Fătu’ din Bemveu’ . De ce ” V-Card ” și nu ” virginitate “ ? Pentru că unele femei au transformat această calitate , sau bonus, într-o carte de joc, V-ul dintre picioare, pe care o folosesc pentru a obține un tratament special, pentru a șantaja și în general a crea un complex de inferioritate femeilor care au ales, de bună voie, să si-o tragă. Eventual, chiar numindu-le curve pe acest criteriu. Aceste femei au ajuns la concluzia că a avea pizda nu e de ajuns, după cum au fost învățate de mici, ” Fata mea, ai pizda între craci, lumea e a ta” (sau în ea). Așadar ele au început să practice “ abstinența cu dobândă “, adică  profită de spiritul de vânător al barbatului și se lasă greu, în tot timpul ăsta ea cere, și cere, si barbatul îi face pe plac în speranța că va fi THE ONE.
    După ce o futi, dacă nu cumva are o ” criză existențială ” in care realizează că nu tu ești barbatul potrivit, realizezi că nu a meritat așteptarea, investiția, că nu e marea ta iubire , și că ai acționat doar pentru a-ti hrăni ego-ul de Conquistador.
Vorba aia, prost nu e cel ce cere, ci cel care dă.

image

Un alt tip de curve virgine sunt cele care l-au găsit pe Dumnezeu…în pat.

image

     Aceste vampiroaice ale falusurilor,  sunt tipele care au futut mult și prost, până ce sperma de cioroi le-a înlocuit materia cenușie. Ele au fost demascate în timp ce își înșelau prietenul cu altul, probabil chiar CALARE PE EL.

image

După cum se tot promovează în revistele de “lifestyle” duma “A new year, a new you!” , fetele care au “muncit” tot anul au moment de revelație cu dânsa intr-ânsa, și adoptă ipocrizium maximum, deodată posturile “DA MAMA, SUNT BEATĂ! “ se transformă în “DA ,TATĂL NOSTRU CEL DE TOATE ZILELE!”.  Apogeul este când aceste femei te fac pe tine curva si Îți dau lecții de viață à la Lupul Moralist, care nu-si schimbă moravurile…pardon, năravurile.

   În ceea ce mă privește pe mine, căci sigur diferiți frustrați “postaci” or să strige ipocrizie, eu sunt o persoană care si-a tras-o cu X persoane, de plăcere, pe proprie răspundere. Sigur, în retrospectivă regret unele persoane cu care am împărțit o gaură sau mai multe, dar experiența și consecința mi-o asum așa cum este. Și îmi exprim părerea despre aceste persoane menționate mai sus, din perspectiva unei persoane bisexuale pățite.
Nu poți pretinde că ești o fecioară când ești de fapt o curva sentimentală (aka, santajezi cu normalitatea anatomica -virginitatea- ) , sau au dat oameni în tine mai ceva ca iceberg-ul în Titanic.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s