Mamele spart…anele

   Ai copil și ești mândră de asta? Felicitări pentru perpetuarea speciei, ție și celorlalte miliarde de femei care fac asta de sute de ani.
Acum problema este că nu toți oamenii trebuie să se înmulțească, iar dacă totuși aleg să o facă, e pe spinarea ta curbată în doggy style-ul din care ai rămas bortoasa.
Trec si cele 9 luni în care se cuvine, aparent, să mănânci cât pentru întreaga populație a Africii…și se nasc cele 3 tipuri de mămici “moderne” peste care am dat, din păcate nu la propriu.

image

1. Mama “nu mă poți părăsi acum, avem copil”
Este genul ăla de curva virgină despe care am vorbit aici, care a pus mâna, la 20si ceva de ani, pe un tip mișto, preferabil cu zestre în carduri. Ea este conștientă că frumusețea se duce, și bărbatu-sau se va duce la altă pescărie, pentru că na…produsul de genul ăsta se devalorizează în timp. Așadar, protagonista noastră “uită” sa-si ia boabele anti-bebe sau îi spune cum Fifi și Gigi au copil și ei nu au…Dacă nu funcționează asta, poatr oricând să înțepe prezervativul, “ale dracu’ prezervative extra-super safe…CUM ADICA SA AVORTEZ? ? ADICĂ NU MĂ IUBESTI?” Și uite așa, Ion devine Ion Familistu’ din celălalt articol…cu ham la gât, căruț, frustrări și tot ce trebuie.

image

2. Mama “trăiesc ca la 20 de ani, fără griji, cu copil de 2 ani”
E copilul tău, să ti-l crești, Ioane!”, așa ajungi să-l vezi pe “tati” plimbând căruțul, schimbând scutecele și aproape spânzurandu-se cu hamul bebelușului. “Mami” are programare la mani-pedi la ora 14 iar seara iese cu fetele în club, pula mea, doar o viață ai…Evident, nu e vina ta că ti-ai stricat tinerețea cu un bebeluș, asupra căruia nu ai vreo responsabilitate, doar ca să-l ții pe nea Ion lângă tine.
Dacă nu funcționează metoda “pasează copilul”, mamele “grijulii” iau copilul cu ele în bar/la restaurant, pentru că o bonă nu știe să aibă grijă de suflețelul ei. În locația respectivă, copilul urlă, este posedat de Diavol de vreo 2 ori, iar mama stă la o cafeluta și o șuetă…Atât Îți trebuie să îi zici să își tempereze chiuaua-ul biped, “DA’ CE? MĂ ÎNVEȚI TU CUM SA IMI CRESC COPILUL? SE VEDE CĂ NU AI COPII”, băi da, nu am copii, sunt prea tânără și nu am grijă de mine darămite de un suflet mic, asta nu înseamnă că nu stiu cum am fost eu crescută, și nu au chemat vreodată ai mei Exorcistul, aplicau “tăcerea e de aur și palma argint viu peste curu’ tau”.

image

image

3. Mama-Constituitie și legile nescrise
Probabil cea mai enervantă dintre toate pentru că te implică direct pe tine, de parcă tu ai fi inseminat-o și te-ar fi purtat pe tine 9 luni in burdihan. Pe stradă e un fel de Fat and Furious, “PARDON” , după ce te-a călcat pe bătături cu căruțul, în RATB trebuie să o ajuți să își urce căruțul in autobuz, ca deh…căruțul este pentru plimbat copilul în RATB. Altele cu un copil ceva mai mare,6-7 ani, îi cedezi locul, dar  ce să vezi? Se așează ea și nu copilul. Trebuie să fii mereu conștient că ea Îți este superioară doar pentru că a fătat, si ca tu, la fel ca si statul, îi sunteți datori…mai ceva ca unui veteran de război care își riscă viață pentru țară.

image

BONUS: Dezgustătoarea Mama-matroană – își valorifică la maxim “investiția”, transformând-o de mică într-o “divăh” , pasandu-i experiența ei de…viață,  mare și vastă.

image

Ceea ce nu înțeleg mamele astea, este că bărbatul te va lăsa oricum, probabil într-un mod foarte violent după ce l-ai persecutat și că nimeni nu trebuie să îți fie recunoscător pentru sarcină. Este alegerea lor, și probabil alegerea potrivită atât pentru copil cât și pentru restul societății ar fi să nu se multiplice astfel de specimene.
Pe principiul “dacă ești prost, e mai dureros pentru cei din jur” decât pentru tine.

Advertisements

One thought on “Mamele spart…anele

  1. Eh uite hai sa-ti zic o intamplare. Am fost o saptamana in Grecia si trebuia sa luam autobuzul sa ajungem in oras de la statiunea la care eram. Deobicei pe la ora de amiaza era o mama cu un bebelus care facea aceeasi ruta. Pai, in primul rand, nu intrai in autobuz pana nu-ti vedea soferul biletul si el s-a dat jos de vreo 2 ori sa ajute mama cu carutul. Ca vorbim de mentalitate si educatie, este total dieferita fata de aceea pe o avem noi. In timp ce noi promovam nesimtirea chiar si la mame care iti fac capul calendar in autobuz ca e inghesuiala si vai doamne, la o curba te mai impinge in carut ( usor fiindca nu cunosc ele legile echilibrului si dehg, te-ai atins de copil) sau isi lasa copilul sa racneasca fara sa faca ceva, in alte tari n-ai sa vezi asa ceva sau foarte rar. Vezi tu, depinde mult de oamenii fiindca la noi sunt multi care promoveaza nesimtirea ( gen piticigratis) si sunt foarte multi care se iau dupa el neintelegand ca aia e o satira si nu un exemplu.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s