Sociopați pe Tinder și “cele douăzeci de fețe” ale unui cont de Facebook

     Când vorbești cu cineva online, poți fi cine sau cum vrei, mai ales dacă persoana cu care interacționezi are IQ-ul cât numărul de la pantofi, sau nu are minime skill-uri de căutare pe Internet.
    A devenit o practică des întâlnită să te dai drept altcineva online, la câte poze moca poți găsi pe net. Dacă ai destul timp liber și ești destul de “inventiv” poți chiar sa-ti construiești o întreagă familie pe Facebook creând multiple conturi fake. Unii o fac pentru una de-un leu pe spinarea ” fraierilor îndrăgostiți “, care cred că îi trimit bani lui Heidi Klum când de fapt îi trimit bani lu’ Moby Dick, balena eșuată pe tastatură. Alții o fac pentru că nu au destulă încredere în propria persoană și preferă să folosească imaginea altcuiva, pe când alții o fac din pură răutate și pentru “amuzament personal”
    Ai crede, totuși, că suntem în 2015 și că poți evita astfel de lucruri printr-un simplu “Hai pe Skype! ” sau dacă ai curaj (riști să dai de vreun psihopat/a) “Hai să ne vedem azi!”.

image

    Am o cunoștință foarte “tech-savvy” , care lucrează in domeniul IT, și totuși a fost țepuit de harponul unei Moby Dickoase. Şuncata în cauză a mers atât de departe, teoretic nu practic,  încât si-a implicat atât mama cât și bunica în toată șmecheria asta. Ba mai mult, a luat o poză  cu un timestamp și a photoshop-uit data respectivă. Tipa e high-level, la propriu și la figurat, în arta “fraierelii pe internet”, deținând peste 30 de conturi false de Facebook – “Atanasie Ecaterina” dar cel principal fiind “Svetlana Ivashuck” , pozele de pe acel profil aparținând unui model din Ucraina.

image

Profilul fake al tipei, care culmea, mă insulta tot pe mine

   MĂREAȚĂ Sociopată,mastermind-ul” din spatele acestor conturi este de fapt un fel de JABBA THE HUTT din Pantelimon… mă bucură gândul că nu va putea ieși din casă să – și ridice banii de la bancă, s-ar împiedica în burți.

image

Profilul real al Grasei din Pantelimon

Cu un simplu “Google image search ” al pozelor pe care ți le trimite “tallhotblonde” , poți afla dacă poza este reală. Un serial TV pe această temă este ” Catfish “, care documentează fix persoanele fake din spatele unui cont.
Așadar, data următoare când dai swipe right pe Tinder, cere-i un profil de Facebook și verifică dacă pare real, adică, are sau nu familia sau prietenii apropiați  tag-uiți prin poze? Are informații despre instituțiile educaționale absolvite sau apare locul de muncă ? Dacă da,  verifică informațiile primite de la ea cu colegii/prietenii ei, fără să fi creepy/stalker.
Ai grijă la “fat-girl angles”, adică numai poze tip portret, nimic full-body sau poze cropate. Nu contează dacă ești grasă, slabă, sau chiar dacă ai penis, atâta timp cât spui din start adevărul...Pentru că, într – un fel sau altul va ieși la iveală și s-ar putea să dai peste unu/una mai psihopat/ă ca tine, care va reacționa violent.

image

image

Exemple perfecte de fat girl angles, tot fake-rita din Pantelimon


EDIT: Am primit o poveste interesantă despre cum să îți pierzi memoria după ce ai stors de bani “un polonez fraierel” , protagonista fiind o româncă, Raluca (poza mai jos), băgată de mult în acest business.


image

POVESTEA PE SCURT

Mai jos aveți link-urile conversației dintre cei doi “îndrăgostiți” precum și Facebook-ul tipei, dacă vreți să îi urati un călduros “Futu-ti mortii ma-tii”, pardon… La mulți ani
http://postimg.org/image/e7pe3v5ex/
http://postimg.org/image/djanwe735/
http://postimg.org/image/vmlc81wjf/

image

Acum, sincer, lăsând la o parte mizerabila ființă care a pus în practica această țeapă de zile mariCÂT DE PROST POȚI FII? Atât ea cu povestea amneziei, și pseudo-terorismul cămătarilor , cât și el care nu si-a dat seama din conversații cât de shady sună totul?
Ești prost, dormi în papuci și nu faci nițel research? O meriți.

   Feriți – vă  portofelul și penisul de femeia-pescărie la pussy și de femeia sau bărbatul care lucrează la pescăria “catfish”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s