Standarde duble sau ” nu te întinde mai mult decât ți-e plapuma…genetică “

Cunoscând mulți oameni, până la vârsta asta, am observat că oamenii cei mai mediocri, fizic sau/și pisihic au cele mai mari standarde și pretenții de la alții sau de la viață. Întotdeauna am fost adepta expresiei “fiecare sac își găsește peticul“, dar nu poți să ceri un “petic” mare când tu ai un sac mic și gol.
Quid pro quo – primești ceea ce oferi, spiritual, material, etc. Vorbind strict fizic, am văzut o grămadă de tipi până in 1,70 care aveau bucurii la tipe de peste 1,70, practic ce îi oferă acest mini-barbat? Sex oral din picioare?

image

Nu mai spun că de obicei, tipii astia, consideră femeile minione niște liliputani sau Hobbits...deși lor le atârnă pula pe asfalt.
Persoane care arată average visând să se combine cu David sau Victoria Beckham, în primul rând, șansele sunt mici, chiar dacă “sufletul contează”. Iar dacă chiar se materializează, la figurat, o astfel de relație nu ține, mai ales dacă cealaltă persoană conștientizează că este inferioară.
   Dorel de pe șantier care îmi spune că “ar da în rozul meu până se face mov “, cu ce șefu’, cu sapa? Înțeleg că este un compliment foarte, foarte bine mascat de nivelul intelectual al unui limax, dar unii oameni chiar gândesc așa.
Mai sunt oamenii ăia, de obicei cocalarii, burtoși, mai negri ca smoala, cu ceafa stratificata și banii în valuri. Astia cred că agata o pitipoanca tunată, dacă au banii necesari, ceea ce e foarte adevărat, dar o va lăsa la fel de ușor pentru alta mai tânără cu “tuning” mai bun.

image

Oamenii care au standarde superficiale, rămân cu buza umflată, evident nimeni nu vrea să aibă lângă el/ea pe Cocoșatul de la Notre Dame… dar nici să îți creezi un ideal din a întâlni barbatul sau femeia care arată într – un anumit fel, de multe ori nu se va întâmpla asta, și pr parcurs veți pierde șansa de a întâlni pe cineva cu adevărat FRUMOS, în tot sensul cuvântului.

wpid-abl1.jpg

Nu poți să faci casa sau să îți împărți viața cu o carcasă, goală dar frumoasă, pentru că o persoană intr-adevar cultivată și buna pe dinăuntru va emana o frumusețe și o carisma pe care niciun om cu “perfect aesthetics” nu o va surclasa.

Leave a comment