Top 5 dureri insuportabile

1. Durerea de dinți

Fmmmmm durerea de nerv te poate transforma din aaww, ce fata adorabilă!” în “fugi bă, are un cuțit și o durere de măsea”. Adaugă abcesul, durerea de ureche/cap/ganglion de la nevralgie și ai un motiv perfect pentru un killing spree.

2. Durerile abdominale, de fiere, etc.

image

E îngrozitor să stai in pat 10 minute doar ca să găsești o poziție, de obicei “covrig“, în care nu te mai doare burta. Dacă mai vine și cu garnitură de diaree…ești Regele Leu pe VECEU. Nu mai spun că îți ia toată poftă de mâncare și te aduce în pragul de a-ti face seppuku.

cam cum te simți când te doare stomacul

3. Crampele menstruale

image

Toată lumea cunoaște stereotipul “Godzilla on PMS”, sau nu te pune de-a bățu’ cu o femeie în sindrom premenstrual. În cazul meu, nu am o schimbare de atitudine când am PMS, ci mă izolez în pat în primele zile de ciclu. Nu de alta, dar așa evit să aduc o dispoziție proastă în anturaj.

4. Durerile de cap
Migrene, “cuțite în cap”, sau doar o durere în surdină și disipată în tot capul. Foarte greu să dai randament sau să te concentrezi, dacă îți dă și vertijuri, ești într-un roller-coaster constant.

image

5. Rănile “de casă”, superficiale și stupide

Cum ar fi papercuts, dovadă clară că nu contează profunzimea rănii ca să îți strice ziua. Impunsaturile cu acul și arsurile din bucătărie, sau în cazul meu, lucrând la costume. Durerea e scurtă și puternică, problema este că trebuie să faci pe dracu-n patru să ferești zona de orice fel de contact. Bonus: bășicile cu apă de la arsuri…fmmmm.
O altă durere care merită o mențiune specială, este atunci când te lovești sau Îți cade ceva pe degetele de la picioare. În cazul fericit în care nu-ti cade unghia de la picior, sigur o să ai cartofii mov o perioadă buna de timp.
Odată cu accidentările în casă, am încetat să folosesc expresia “mă doare în cot”.

image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s