You can’t biNORMAL if you are BINOMal or biPOLAR

Fiecare ţară are aceeaşi problemă, polarizarea. S-a ajuns la aberaţia “Ori cu Soros – ori cu Le Pen, ori cu Soros – ori cu Trump, ori cu Soros – ori cu Orban, ori cu Soros – ori cu Dragnea”. Vedem sondajele …51-55% cu unii, 45-49% cu ăilalţi.  Nu este OK. 

Ce fac partidele naționaliste de centru ? Mor toate cu zile și nu sare niciunul prin Europa de 10%.  Nimeni nu mai vrea să audă de moderaţie în ziua de azi. A intrat radicalismu’ în toți, iar atunci când votează se duc la extreme, ori la bal – ori la spital.

USR este un partid creat in laboratoarele serviciilor speciale, folosindu-l pe Nicușor Dan, un tânăr cu profil tocmai potrivit. Matematician de profesie, fără  vocație politică, nu mai vorbim de lipsa oricărei culturi minimale si a oricărei pregătiri în domeniul politic. Faptul că rezolvi probleme de matematică, nu garantează în niciun fel ca pricepi ce se întâmplă în societate, ba, mai mult, uneori,se întâmplă contrariu: Cunosc multi oameni care au studiat stiinte exacte, care sunt pur si simplu autisti in politică, niște copii mari SI neputincioși

O mâna nevăzută a început să croseteze planul, devenit în final USR. Mai întâi, a strâns o parte din așa-zisa societate civila bucuresteana în jurul “alesului” si a inceput promovarea la televiziuni, pe Facebook, în ziare. Din campania de promovare a făcut parte si planul ca Nicușor Dan să atace in fiecare zi Primarul General al Bucureștenilor, cu o agresivitate ieșită din comun, pentru ca, apoi, știrile să se rostogoleasca. 
Mâna nevăzută însemna, in același timp, finanțare discretă. Cu cât Nicusor Dan părea mai sărac si cinstit, cu atât mecanismul de promovare, extrem de costisitor, era mai eficient.

 Ca sa fiu inteleasa: știe oricine că este un lux să faci politică, in sensul ca trebuie să ai venituri suficiente pentru a nu semna condica 8 – 10 ore la servici în fiecare zi, că, altfel, nu se poate. Dacă muncesti 8 – 10 ore, cu timpul suplimentar afectat, încă 2 – 3 ore, nu ai timp sa faci politică… gratis. 
Disponibile să intre in această afacere, anumite ONG-uri, cele pe care le numim, generic, sorosiste. Exact pe placul acestora, si ele tot o mana invizibilă si foarte eficientă. 
Nu a putut fi creat un partid, în sensul politic, ci o structură artificială, pentru a livra exact ceea ce sondajele spuneau ca așteaptă o parte din cetățeni: partidul curat, anti-sistem, radical, înnoitor, curajos, fără compromisuri, noua generație așteptată etc. Toate acestea le știe orice “făcător de sondaje”. 
Îmi pare rău și-mi este milă de Nicușor Dan. Folosit cu cinism, a intrat intr-o lume pe care nu o poate pricepe, cea politică. Două luni au fost suficiente ca să colapseze si să și devină… “penal“. Cei  din jurul lui, ca somnorosul senator Goțiu, alții niște caricaturi, desenatori de sloganuri injurioase, sunt mult mai scelerați, la limita oligofreniei. 
În cel mult un an USR nu va mai exista politic. Este deja o măsea stricată. Noi n-am făcut compromisuri și n-am acceptat să fim marionetele unui sistem bolnav, care distruge poporul român!

Am convingerea că Forța(aia Imperială), care a creat USR-ul, știe bine ce face. Omenirea se află la răscruce de drumuri. Avem șefii care o iau la deal – pe o linie națională, anti-sorosista ( SUA, Franța, Ungaria) și ceilalți, care o tin înainte, la vale, cu Soros, political correctness, refugiati, minorități ( Germania, Italia, Austria, Olanda și țările nordice, vezi Suedia). Cred că noi mergem la două capete. La vale, am înhămat doi cai, USR si PNL, da’ pentru drumul la deal, pe urmele lui Trump si LePen nu prea avem cai de pus la căruță.

Advertisements

One thought on “You can’t biNORMAL if you are BINOMal or biPOLAR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s