Miorița lovește din nou.

La început am crezut că este un banc, dar am confirmarea. Cred că au pus toți berbecii pe puntea din față și gata s-a terminat cu ei.

Să încercăm să vizualizăm: o navă cargo, sub pavilion românesc, cam răpciugoasă, pleacă din Portul Midia, avand un echipaj din 17 membri si transportând 8800 de oi in Iordania. 
La intrarea in Bosfor o nava românească se ciocnește cu o navă militară rusească, boboc, super-echipată, că ăștia tot ce câștigă pe gaze bagă în apărare. Nava rusească avea un echipaj format din 80 de militari ruși si se întorcea spre Crimeea, după ce fusese într-o misiune de recunoaștere in Marea Mediterană. 

Urmarea impactului: nava rusească se scufundă in Bosfor, marinarii fiind salvați toti. În a noastră behăie oile de foame, n-a pățit nici pe naiba nici nava, nici oile, nici echipajul

Deci, cum e asta? Noaptea minții, pardon, mioritei.

Bine, acu’ nu stiu exact ce-o fi fost acolo si mai ales de ce s-o fi întâmplat grozăvia. Da’ întâmplarea în sine? E fabuloasă! Tipic mioritică 100%. Dacă n-ar fi totuși penibil, ar fi de râsu’ curcilor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s