V-ar deranja să nu mai postați motivaționale?

Stiu, unii ar trebui să-și închidă contul, da’ la ce bun sa-l păstrezi, dacă n-ai nimic de spus/arătat ?

Toate citatele pseudo-filosofice, dulci și lacrimogene pe care le postați, vor fi uitate după 30 de secunde de la citire, nu vă crede nimeni că “vă exprimați” prin ele, sau că ele vorbesc despre voi. 
  Dimpotrivă, abuzul de dictoane/citate dovedește ori faptul că n-aveți nimic de spus, ori că nu sunteti capabili să vă formulați propriile idei. Da’ în nici un caz un citat postat nu vă face să păreți mai deștepți, mai culți, mai interesanți. 

De 8 martie e plin de dulcegării filosofale, flori (musai să fie multe-n buchet), postari începând cu “azi e despre ea” și la-mulți-ani-uri impersonale.
A venit Paștele, peste tot pute a mâncare de la TV, pân’ pe Facebook. Unii dintre voi ați inlocuit pisicile cotidiene, cu miei dormind “dulce” și comentarii extremist-veganiste. Un amestec de ISIS cu familia tradițională. Mai lăsați-o-n plm, că n-ați crescut numai cu iarbă!

Remarcabil la “urmaşii Mioriței”, plini de filosofie și citate enigmatice pentru ei, este profunda atitudine ecologică, de a nu atenta asupra găurii de ozon cu mai mult de 2, sau 3, flacoane de deodorant pe an. Practic, un citat demn de postat, spune că “pute pământu’ sub tine!”. Ca urmare a economiilor la săpun, periuțe, deodorante, pastă de dinți şi la alte invenții consumatoriste ale masonilor, românii devin din ce în ce mai robuşti şi mai sănătoşi, colcăind de anticorpi. Atât de sănătoşi încât au bunul simț să mai modereze acest naturel longeviv, investind mare parte din banii de prosoape, gel de duş, creme, after shave, sau batiste, pe țigări şi băuturică.

Am dat unfriend câtorva oameni, aparent fără motiv. E adevărat, nu m-au supărat cu nimic, da’ nici nu m-am îmbogățit spiritual în urma posturilor cu pisici, citate copiate, mâncare, îndrăgostiți de sine, etc. 

Nu fac reproșuri, fiecare se “expune” cum crede de cuviință, da’ vreau să deparazitez, acordând prioritate celor cu aceleași preocupări/interese ca și mine. Scuze celor vexați. 

Leave a comment